В отворено писмо, адресирано до членове, симпатизанти и приятели, лидерът

...
В отворено писмо, адресирано до членове, симпатизанти и приятели, лидерът
Коментари Харесай

Стефан Янев се притесни от измамници, ползващи неговото име

В отворено писмо, адресирано до членове, симпатизанти и другари, водачът на Политическа партия " Български напредък " Стефан Янев приканва да не се има вяра на представители, които настояват, че са упълномощени да водят диалози и да притеглят хора за присъединяване във образуването на партийните листи за идните предварителни избори. Такава информация достигнала до централата на партията,.

Особено тревожно е, че в някои от случаите са поставяни и избрани условия, включително и финансови , написа Стефан Янев. Той декларира, че в никакъв случай и по никакъв мотив не е упълномощавал никого да слага финансови условия за присъединяване в партията. А след регистрацията на партията и в случай че това се случи, методът на финансиране ще се реализира съгласно устава.

Той декларира, че това са " безусловно недостойни, нечисти и провокативни действия , целящи да дискредитират и омърсят нашите желания да имаме България такава, за каквато всички мечтаем ". Янев се базира на максимата, че политиката е мръсна работа, като е уверен, че тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни и " мръсни " хора .

" Български напредък " - името на интервенцията на Стефан Янев към властта

Това разгласи някогашният министър с обява в обществените мрежи

" Като български жител и български офицер, аз и управлението на Политическа партия " Български напредък " няма да допуснем сходно нещо ", твърди Стефан Янев и добавя, че партията му няма да търгува и да удовлетворява вътрешни и външни ползи.

Политическа партия Български напредък с вътрешна заповед ще упълномощи 8 души , които да построяват партийните структури в страната. В отвореното писмо не се показват имената им.

" Български напредък " се учреди с отлюспени и отлюспили се

Нито Пламен Моллов, нито Ралица Симеонова

Припомняме, че в деня на основаване на партията посочената като дясна ръка на Стефан Янев, Ралица Симеонова се отдръпна от политическата самодейност с думите, че " групировката е обект на нездравословен интерес и се цялостни със странни партийни парчета и компрометирани персони ".

Стефан Янев бе отхвърлен като боен министър в държавното управление на Кирил Петков след във връзка с войната в Украйна, при които използваше напълно лексиката на Кремъл. Преди започването на действителните военни дейности той даже упрекна медиите, че разпалват спора и публичното мнение. Отстраняването си от поста Стефан Янев разяснява като .

Миналата година Янев управлява и двете служебни държавни управления на президента Румен Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР