В откровено интервю топ пайнерката Емануела говори за любимия си

...
В откровено интервю топ пайнерката Емануела говори за любимия си
Коментари Харесай

Емануела с коментар по темите: Бременна ли е, скарана ли е с Галена и за новата си любов

В искрено изявление топ пайнерката Емануела приказва за обичания си Мартин, дава отговор на въпроса дали е бременна и дали е скарана с колежката си Галена.

За Мартин певицата описа, че двамата се познават от близо 17 години – още преди да стане известна. Връзката им е почнала в началото на подбив, който е прераснал в нещо доста съществено и красиво.

Емануела отхвърли слуховете, че чака трето дете. През два месеца медиите писали, че тя чака дете, а в действителност я улавяли, когато е в прилепнали облекла преди месечния ѝ цикъл, когато подуването на корема е напълно естествено събитие. „ В момента не мисля да раждам още веднъж “, отсича брюнетката пред в. Шоу.

Колкото до въпроса дали се е помирила с бащата на втория ѝ наследник – Димитър Динев, Емануела е безапелационна:

„ Какво значи помиряване, след всичките тези неща, които са се случили?! Малко мъчно може да се назова по този метод, само че се опитваме да имаме някакъв естествен звук пред детето. Синът ми е при мен, имаме съглашение и родителските права са мои. Той го взима, когато му е отредено и отвън това още няколко пъти, само че сякаш принудително.

Оставила съм Мити самичък да реши във времето какво е направил татко му и дали желае да има контакт с него. Вече ми е досадно да приказвам за Димитър, тъй като не ме интересува. Аз съм подобен човек, че когато продължа живота си напред, предишното все едно не се е случило. Даже ми е необичайно, че въобще сме имали някакви връзки “.

Емануела разкрива и дали е скарана с колежката си Галена поради прословутите им идентични ботуши, както в последно време много се спекулира: „ Никога не сме се карали с Галена за такива нелепости. Напротив, ужасно доста почитам колежката. В положителни връзки сме, единствено в медиите ни преписват някакви интриги. Нито аз, нито тя обръщаме внимание на такива нелепости. “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР