В откровено интервю Емилия разтвори душата си, разкривайки, че дъщеря

...
В откровено интервю Емилия разтвори душата си, разкривайки, че дъщеря
Коментари Харесай

Емилия: Жоржина ни е дар от Бога

В искрено изявление Емилия разтвори душата си, разкривайки, че щерка й Жоржина е същински подарък от Бога.

Тя споделя, че съгласно лекарите, двамата с Жорж Башур не можели да имат повече деца и в един миг те се примирили със ориста си, защото и двамата имат деца от предходни бракове. За тяхно огромно благополучие обаче на бял свят се появила и щерка им Жоржина.

 

Емилия споделя още, че брачният партньор й желал дребната да носи нейното и на майка му име, само че двете го убедили, че три Емилии в едно семейство ще са прекалено много. Дълго време спорили за името, до момента в който един ден певицата се събудила и го попитала: „ Харесва ли ти името Жоржина? “. Отначало той се замислил и настанало безмълвие, само че от един миг нататък почнали да назовават неродената си щерка тъкмо по този начин.

 

 

Другите й две деца – Иван и Мира, са от някогашната й половинка Коко Динев, а Башур има щерка. Преди години той изгуби в авто случай 19-годишния си наследник Феди, а той и Емилия оцеляха като по знамение. Предполага се, че повода, заради която лекарите са твърдели, че Емилия не може да има повече деца, са множеството й аборти от Коко Динев.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР