В отчаяна битка за наследник се е впуснала брадърката Зара.

...
В отчаяна битка за наследник се е впуснала брадърката Зара.
Коментари Харесай

Зара от Биг Брадър на ин витро в България

В обезверена борба за правоприемник се е впуснала брадърката Зара. Риалити звездата, чието име е Светлозара Трендафилова, се върна в България, с цел да се подлага на ин витро процедури.

Зара от години живее в чужбина, дружно със брачна половинка си Ерик Уотсън. И откакто взе всичко от родния светския живот, атлетичната брюнетка отпътува за Дубай, където изненадващо се омъжи след куп афери.

От 2016 година тя е омъжена за лекоатлета Ерик Уотсън, който я уредил да взе участие в триатлон, а около взаимните занимания, двамата се влюбили до уши.

Месец по-късно се състоя и сватбата. Двойката заживя в Австралия, откъдето е младоженецът, само че на няколко пъти си идваха в България.

Последното им идване тук обаче е за ин витро процедури. И в случай че нещата не се получат, двамата са решени да пробват и на открито.

„ Ако тук не се случат нещата, ще продължим отвън България да пробваме, само че няма да се откажем. Вече ми е време да имам бебе”, безапелационна била Зара, написа „ Телеграф”.

Преди дни хубавицата била видяна да се радостни в столично заведение. Палавата брадърка дълго време бе гадже със скандалния бандит–Иван Танев–Универсалния, като даже отпътува с него за Дубай.

Бившият й обичан бе разгласен за интернационално търсене от Интерпол поради присъединяване в незаконни схеми. Варненката първо избяга с него, само че след това й омръзна играта на гоненица и го заряза.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР