В отбора на Уулвърхемптън са все по-уверени, че ще задържат

...
В отбора на Уулвърхемптън са все по-уверени, че ще задържат
Коментари Харесай

Звездата на Уулвърхемптън остава в клуба и през новия сезон

В тима на Уулвърхемптън са все по-уверени, че ще задържат Рубен Невеш и за новия сезон, откакто в началото се опасяваха, че ще изгубят своя полузащитник. Португалският национал има още две години до приключването на настоящия му контракт и в края на предишния сезон всички знаци сочеха, че той търси ново предизвикателство. Въпреки че „ вълците “ бяха подготвени да изпълнят желанието на Невес, те му бяха сложили цена от към 70 милиона паунда.

Въпреки че не може да бъде изключено изцяло, че едно късно предложение може промени обстановката, мениджърът Бруно Лаже гледа напред към новата акция с Невес като централна фигура в проектите му. Ако Невес остане и след месец септември, може да се чакат диалози даже за нов контракт, написа „ The Mail “.

Смята се, че Манчестър Юнайтед и Барселона са измежду тимовете, които наблюдават обстановката с португалския национал. „ Червените дяволи “ преглеждат Невес като опция при неуспех с привличането на Френки де Йонг от отбора на „ каталунците “. Халфът на „ вълците “ има един исъщи сътрудник дружно с Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, който продължава да търси излаз за португалския голмайстор, който желае да напусне „ Олд Трафорд “.

Невес се причисли към Уулвс през 2017-а година и беше основна фигура, защото те завоюваха промоция от Чемпиъншип през същия сезон. След това им оказа помощ за поредно седмо място във Висшата лига, както и за полуфинал във ФА Къп и четвъртфинал в Лига Европа. Отношенията сред играча и клуба са положителни и те биха били подготвени да включат уговорка, която да му разреши да премине в клуб от Шампионската лига.

Ако 25-годишният Невес обаче остане на „ Молиню “, това може да значи, че други ще си тръгнат. Въпреки че беше основна фигура в предсезонтата подготовка, Морган Гибс-Уайт продължава да бъде желан от Евертън и новака Нотингам Форест. Офанзивният полузащитник към момента не е подписал оферти му нов контракт и му остават единствено две години от настоящия. „ Вълците “ може да са подготвени да завоюват пари от него, само че са отхвърлили предложения от към 25 милиона паунда и се счита, че желаят сума, близка до 30 милиона паунда.

— Tom Collomosse (@TomCollomosse)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР