В отбора на популярните жени, които ще стават майки до

...
В отбора на популярните жени, които ще стават майки до
Коментари Харесай

Рейчъл МакАдамс отново ще става майка

В тима на известните дами, които ще стават майки до края на годината, се оказва и Рейчъл Макадамс, написа .

41-годишната актриса беше видяна с наедряло коремче на излизане от детски магазин в Лос Анджелис. С защитна маска и облечена в светла рокля, Макадамс наподобява в напреднала бременност.

A post shared by (@etcanada) on Aug 21, 2020 at 1:24pm PDT

Това ще бъде второ дете за Рейчъл, която роди наследник през април 2018 година Медиите към момента не са научили неговото име, защото канадската актриса и нейният сътрудник – сценаристът Джейми Линдън , поддържат поверителност към персоналния си живот.

Пред английското издание на The Sunday Times в края на 2018 година Макадамс споделя за майчинството: „ Това е най-великото нещо, което ми се е случвало “ , и добавя: „ Казват, че животът ти към този момент не е твой. Но след 39 години ми беше писнало от мен и бях толкоз щастлива да се съсредоточа върху различен човек. “

Актрисата от „ Тетрадката “ споделя още, че е чакала дълго време да стане родител и не е желала да го направи „ преди да е пристигнало вярното време. “ „ Никога не съм се забавлявала толкоз преди да стана майка. Всичко е толкоз забавно, вълнуващо и вдъхновяващо за мен. Дори тежките дни. И в тях има някаква приятност “ , признава тя.

 ох на мама Личен списък

Не пропускайте да последвате във и!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР