В от днес работят специализирани центрове за ваксиниране срещу ,

...
В от днес работят специализирани центрове за ваксиниране срещу ,
Коментари Харесай

Специализирани центрове за ваксиниране работят от днес в Гърция

В от през днешния ден работят профилирани центрове за имунизиране против, предава БНР. Един милион души са се записали за ваксиниране, като повече от половината към този момент са получили ваксина.
Днес е първият работен ден на два профилирани мегацентъра за - в Атина и в Солун, които се намират в центъра на двата града, с цел да е комфортно за достъп на пациентите.
Още 48 медицински профилирани центъра одобряват от през днешния ден в дребните градове на страната и по островите.
Заместник-министърът на вътрешните работи заяви през днешния ден за стратегия за имунизиране на работещите в туризма, която започва от идващия месец.
 Над 22 000 дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech дойдоха у нас Над 22 000 дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech дойдоха у нас
22 230 дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech дойдоха през вчерашния ден, 14 февруари, на Летище-София. Те са разпределени към РЗИ-...
Гърция се приготвя за туристическия сезон,който се чака тази година да бъде по-силен заради всеобщото имунизиране.
Не се изисква за туристите документ, който удостоверява, че са имунизирани против Covid-19, само че ваксинираните ще бъдат пропускани през границата без проби и карантина.
Днес по рекомендация на лекарите се чака да се вкара наложително носене на двойна защитна маска в публичния превоз и в магазините.
След три месеца на строги ограничения и карантина през вчерашния ден гърците за първи път стачкуваха с демонстрации в Атина и Солун.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР