В опит да изяснят схващанията си за устойчивостта на растежа

...
В опит да изяснят схващанията си за устойчивостта на растежа
Коментари Харесай

Алткойните ще достигнат нов връх до 2 години според пазарни експерти

В опит да изяснят схващанията си за устойчивостта на растежа на крипто пазара, в понеделник специалистите отхвърлиха концепциите за неестествен скок.

Те подчертаха, че този прогресивен подтик произтича от солидни фундаментални индикатори и преобладаващи пазарни настройки. Прогнозите сочат, че Биткойн може да надмине предходния си връх от $69,000 до края на 2024 година, като има изгледи през 2025 година да сложи нови исторически върхове.

Майкъл Терпин, основен изпълнителен шеф на Transform Ventures и създател на BitAngels, акцентира легитимността на това рали, приписвайки го на пазарните фундаменти и настроения. Той предвижда, че Биткойн има капацитет да надмине предходния си връх до 2024 година и да доближи нови върхове през 2025 година, достигайки почти три пъти по-висока стойност от тази при халвинга през април 2024 година

Терпин също по този начин акцентира изключителното показване на планове като Avalanche , Chainlink и ThorChain . Той чака, че нововъзникващи предприятия като Celestia ще допринесат за най-голямата пазарна капитализация на алткойн бранша в историята до 2025 година

Дейвиндер Сингх, основен механически шеф на борсата RocketX, свърза скока на цените на Биткойн с упованията към бъдещия спот Биткойн ETF. Той чака краткотраен спад след утвърждението, последван от евентуално повишаване до нови върхове.

Лукас Лу, основен изпълнителен шеф на ByteTrade Lab, изтълкува надхвърлянето на границата от $40,000 от страна на Биткойн като позитивен сигнал за вложителите в изискванията на пазарна волатилност. Той акцентира по какъв начин този прогресивен подтик вдъхва ново доверие в Биткойн, отразявайки позитивните пазарни настройки.

Филип Шумейкър, изпълнителен шеф на Identity.com, отдаде забележителните ценови придвижвания на новините за ETF и посочи геополитическата неустойчивост и възходящите равнища на задлъжнялост в международен мащаб като фактори, стимулиращи интереса към криптовалутите. Той чака Биткойн да продължи да се издига, като алткойните евентуално ще последват образеца му, очаквайки тази наклонност да набере забележителна мощ през идващото тримесечие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР