В онлайн реалити формата #WINmyBET предстоят четвъртфиналните сблъсъци - турнир

...
В онлайн реалити формата #WINmyBET предстоят четвъртфиналните сблъсъци - турнир
Коментари Харесай

В #WINmyBET идва време за четвъртфинали

В онлайн реалити формата #WINmyBET предстоят четвъртфиналните конфликти - шампионат от четири епични дуела, в които шестнайсет от най-горещите звезди на българския ефир, сцена и обществени медии ще бъдат разграничени в тимове по двама и ще продължат битката, с цел да дефинират " най-хубавия сред тях ".

Дуелите стартират от 28 октомври и още веднъж ще бъдат излъчени " онлайн " и извънредно единствено на уеб страницата winmybet.bg.

Звездната двойка в живота и в шоуто, интернет инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови, певиците Тита, Диона, Алисия, сътрудника им Константин и фолк-иконата Азис, музикантът и ТВ звезда Димитър Ковачев - Фънки, моделът-интелектуалец Джулиана Гани, рапърите Тото от " Скандау " и 100 Кила, фитнес-легендите Биляна Йотовска и Сами Хоссни, поетът-телевизионер Илиян Любомиров, артистът и типичен джентълмен Юлиян Вергов и новия участник в шоуто, моделът Златка Димитрова ще образуват изненадващи тимове, които ще се борят за място в полуфиналите на #WINmyBET.

Пълна информация за тимовете, идните дуели, горещи вести за участниците и препоръки на експертите-типстъри за идните конфликти ще бъде оповестена на winmybet.bg.

Междувременно, идващият понеделник, 18 октомври, следва и вторият конфликт сред Христо Стоичков и Димитър Рачков, в който най-успешният български футболист и телевизионният водещ ще проведат евентуално най-смешния, само че и най-оспорван мач по тенис на маса в историята на реалити форматите. Дуелът стартира тъкмо в 19:00 на уеб страницата winmybet.bg.
 Стоичков и Рачков излизат един против различен в #WINmyBET
Стоичков и Рачков излизат един против различен в #WINmyBET

Най-горещият екранен дует в четири епични дуела, извънредно на winmybet.bg
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР