В огромната си част българинът спада към трапезните революционери“. Особено

...
В огромната си част българинът спада към трапезните революционери“. Особено
Коментари Харесай

Д-р Тренчев: В огромната си част българинът спада към „трапезните революционери“

„ В голямата си част българинът спада към „ трапезните революционери “. Особено военен става след 2-3 ракии. А в този момент младото потомство, интернет поколението – те са „ задклавиатурни рамбовци “. Това разяснява пред БНР доктор Константин Тренчев – почетен президент на КТ „ Подкрепа “.
„ Разликата е единствено в технологията, не в логиката на психиката. Това се изяснява с нашия необикновен индивидуализъм – главният проблем, който имаш, е персоналният, а другите да се оправят както могат. Хората не могат да се сплотяват, а в случай че се обединят – те могат всичко. Българинът би трябвало да работи твърдо, отстоявайки своите права “, сподели доктор Тренчев.

Той акцентира, че хората все са недоволни и подлагат на критика всекиго, само че чакат някой различен да свърши работата. По думите му синдикалната активност е сложна и неблагодарна.

Днес е десетият юбилеен конгрес на Конфедерацията на труда “Подкрепа”. Форумът съответствува с 30-годишнината от основаването на синдиката. На него доктор Константин Тренчев желае да напомни някои исторически обстоятелства:

" В момента има гневни антикомунисти, които преди този момент са били комунисти, били са мишки по времето на Тодор Живков. Сега са ужасно гневни, нима ги виждат отнякъде и да ги сложат на хранилка. Ще кажа и неособено приятни неща за България, за демографията, за емиграцията, за обществения статус на българина, за Европа, която в своя демократичен модел се проваля и може би единственото избавление е Европа на нациите. Ще кажа и нещо за света, който дотам се е напрегнал, че може да се унищожи в една война. Безотговорността е стигнала надалеч напред ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР