В очите на мнозина Ерол Спенс Младши срещу Терънс Крофърд

...
В очите на мнозина Ерол Спенс Младши срещу Терънс Крофърд
Коментари Харесай

Майк Тайсън даде прогноза за Спенс - Крофърд

В очите на мнозина Ерол Спенс Младши против Терънс Крофърд за короната на първенец с четири пояса в полусредна категория е борба, в която и двамата могат да завоюват. Никой от бойците няма загуба в кариерата си на експерт, а Спенс е с три пояса - WBA, WBC и IBF, до момента в който Крофърд държи пояса на WBO.

След години на несполучливи договаряния, двамата се схванаха и борбата е тази събота в Лас Вегас, Съединени американски щати. Майк Тайсън бе част от шоуто на конференцията през вчерашния ден, като тегли чоп за това, кой да излезе първи. Железния даде своята прогноза за багра.

„ Кой ще завоюва? Бих споделил Крофърд… Не разбирам за какво всички споделят, че е борбата е 50:50 като шансове? “

Запитан дали счита, че Крофърд може да победи с нокаут, Тайсън сподели: „ Крофърд може да нокаутира всеки. Не споделям, че ще го направи, само че може “.

Майк Тайсън очевидно е на мнението на букмейкърите, тъй като „ Бъд “ излиза на кръга като лек любимец пред Спенс. Победителят от вечерта ще напусне арената като неоспорим първенец, само че уговорка за двупосочен реванш ги свързва в съперничеството в бъдеще, в случай че изгубилият желае да си отмъсти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР