В очакване съм да видим дали политиците живеят у нас

...
В очакване съм да видим дали политиците живеят у нас
Коментари Харесай

Делян Пеевски разкри с какви очаквания влиза на първото заседание на 48-то НС


В очакване съм да забележим дали политиците живеят у нас или на Марс. Трябва да мислим за хората, тъй като ситуацията е доста зле. Нека да почне Народното събрание и да забележим. Ако политиците мислят за българите - ще има Народно събрание, в случай че мислят за други неща - няма да има. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи на влизане в Народното събрание.

Припомняме, че през днешния ден с тържествено съвещание през днешния ден се открива новоизбраното 48-мо Народно заседание.

Президентът Румен Радев ще направи послание -  към българските жители и към народните представители, а седемте политически сили ще показват в заявления своите цели.

Първото съвещание на новия парламент ще бъде намерено в 9 часа от най-възрастния народен представител - Вежди Рашидов, определен от листата на ГЕРБ-СДС.

Депутатите ще положат записаната в Конституцията клетва да съблюдават законите и да се управляват от ползите на народа. Очаква се президентът Румен Радев да призове политическите сили към отговорност за сформиране на държавно управление и да обещае оптимално дълъг период за осъществяване на конситуционната процедура по съставяне на постоянен кабинет.

В 48-ото Народно заседание ще има седем парламентарни групи - ГЕРБ-СДС, " Продължаваме промяната ", Движение за права и свободи, " Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България ", " Демократична България " и " Български напредък ", която е най-новата политическа мощ в българския парламент.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР