В очакване на евентуален бичи пазар през 2024 г. след

...
В очакване на евентуален бичи пазар през 2024 г. след
Коментари Харесай

Ето кои криптовалути да избягвате следващата седмица

В очакване на възможен бичи пазар през 2024 година след халвинга на Биткойн (BTC), известността на токените се възражда.

Въпреки примамливия им темперамент за участниците, се предлага нерешителност за вложителите, които желаят да търгуват с криптовалути, които са минали airdrop събитие неотдавна.

Потенциалът за всеобщи разпродажби в кратковременен проект е висок, защото ранните получатели се стремят да се възползват от премиите си.

Интересно е, че корелацията сред броя на токените, които са организирали airdrop и вероятността за известност на токена е забележителна. Притежателите са склонни да разпространяват актива, с цел да реализиран задоволителна ликвидност за реализация.

На фона на това бяха разпознати три криптовалути, които набират известност заради неотдавнашните обилни airdrop събития, които вложителите може да желаят да избегнат да търгуват през идната седмица.

Проявете нерешителност при търговията с IOU токени на Dymension (DYM)

От значително значение е да се означи, че разпространяването на DYM включва IOU токен, а не действителния локален актив, който ще бъде пуснат дружно с главната мрежа на 6-ти февруари.

Освен типичните опасности, свързани с търговията с неотдавна популяризирана криптовалута, Dymension вкарва спомагателни ликвидни опасности. Търговците може да се сблъскат с провокации, защото хората изкупуват синтетичния актив IOU за същинския токен.

Бъдете внимателни с Jupiter (JUP)

Jupiter (JUP) е друга криптовалута, която сега е настояща след неотдавнашното си airdrop събитие, и се предлага нерешителност при търговията с нея през идната седмица. Забележително е, че JUP към този момент претърпя забележителен спад от 50% по отношение на първичната си стойност на 31 януари.

Спадът служи като сигнален образец за това, което може да се случи в ранните стадии на airdrop-нат токен. Въпреки че Jupiter е популяризирала единствено 13.5% от общото си предложение, има очакване за по-нататъшни разпродажби в бъдеще.

Бъдете внимателни при търговията със ZetaChain (ZETA)

ZetaChain (ZETA) е третата криптовалута, към която вложителите би трябвало да подхождат с нараснало внимание след нейното стартиране в обращение. Понастоящем ZETA се търгува във прогресивен тренд. Заслужава да се означи, че ZetaChain към този момент може да се похвали с пазарна капитализация от $420 милиона, което е относително висока стойност за нов план. Следователно ZETA се дефинира като актива, който е най-вероятно да претърпи забележителен спад, в случай че участвалите в airdrop.събитието решат да се възползват от обилни облаги.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР