В област Сливен, която от два дни е в тъмночервената

...
В област Сливен, която от два дни е в тъмночервената
Коментари Харесай

В Сливен областният щаб решава за затягането на COVID мерките

В област Сливен, която от два дни е в тъмночервената зона на разпространяване на ковид, вземат решение за по-строги ограничения против COVID-19.

Все още не е известно какви ще са възбраните. Продължава изключителното съвещание на регионалния щаб.

Очаква се да бъде признат ротационният принцип на образование. Децата ще учат две седмици присъствено в учебно заведение и две седмици онлайн у дома. За кои класове ще се отнася това, обаче още не е известно.

Очаква се също възбрана на всички всеобщи мероприятия, както и затварянето на театри и кина.

Подробности за решенията на регионалния щаб, очаквайте в идващите излъчвания на bTV Новините.

Изтеглиха първите 25 имунизирани в томболата за смарт часовници Николай Витанов: Оформя се второстепенен пик на Коронавирус вълната и висока смъртност Новите случаи на COVID-19 у нас са 2302 Проф. Христова: В Министерство на здравеопазването обсъждаме стягане на Коронавирус ограниченията Срещу имунизациите: Потребителите в обществен дом са ваксинирани, само че не и личният състав Кунчев: Маските за учителите и огромните възпитаници ще станат наложителни Ръст на инфектираните с COVID-19 деца и възпитаници Коронавирус епидемията се разраства: Триажен кабинет проработи в болничното заведение в Поморие Сливенска област към този момент е в „ тъмночервената зона “ за COVID-19 COVID-19 в България: Отново над 2500 новозаразени
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР