В някои страни сексът на обществени места се наказва от

...
В някои страни сексът на обществени места се наказва от
Коментари Харесай

Секс на публично място: предимства и рискове

В някои страни сексът на публични места се санкционира от закона. Но в случай че сте решили да го вършиме, би трябвало да внимавате никой да не ви записва или снима. В противоположен случай плътското ви свиждане може бързо да се трансформира в призрачен сън.
Сексът на обществени места е концепция, която мнозина намират за доста привлекателна. Повишава адреналина, само че все пак, колкото и вълнуващо да е, може да има и своите минуси.
Има хора, които просто се вълнуват повече от концепцията да вършат секс на „ неразрешени ” места. Те се любуват на това чувство за живот на ръба и на риска да бъдат видени от близките. В този случай правенето на секс на обществени места е метод за облекчаване на полова фикция.

Предимствата на обществения секс

Различен тип възбуденост
За множеството двойки практикуването на полови връзки на обществени места прибавя в допълнение неспокойствие поради адреналина от това, че може да бъдат хванати в крачка. Ако страхът някой да те види не те стресира и можеш да потънеш сега, тогава правенето на секс на публични места може да провокира нов тип неспокойствие. Възбудата е друга от нормалното рутинно прекарване на секса и даже по-интензивна. Когато вършиме секс на обществени места, рискът да бъдете видян, да извършите нещо неразрешено, има физиологичен резултат. Повишава равнищата на адреналин, сърдечната периодичност и мускулното напрежение. Това единствено по себе си е форма на възбуждане. Очакването за секс на обществени места може да провокира друго, по-интензивно неспокойствие.

Повишено съучастничество сред сътрудниците
Правенето на нещо, което е неразрешено, рисковано и вълнуващо дружно, трансформира сътрудниците в съучастници. „ Престъплението ” има потребност от доверието един на различен, с цел да го осъществят. Още едно от преимуществата на секса в общественото пространство е фактът, че той ускорява възприятието за съпричастност сред сътрудниците. Нещо повече, като се има поради, че действието съвсем постоянно ще остане загадка, възприятието за съучастничество ще продължи с времето.

Сексът на обществени места е единствената опция, която някои хора имат
В някои случаи намирането на персонално място за секс е брутално мъчно. Има двойки, които нямат персонално място, където да могат да бъдат интимни. Или път нямат задоволително стопански средства, с цел да си наемат хотелска стая. Така че сексът на публични места е единственият избор, който имат от време на време.

Почивка от рутината
Особено когато става въпрос за двойки, чийто полов живот е станал еднообразен, сексът в обществените пространства може да бъде ново премеждие. Това е превъзходен метод да извършите смяна и да се откъснете от рутината. Нещо повече, възприятието за „ неприятно държание “ дружно може да подтиква половия ви живот и да го върне към най-хубавите му години. Сексът в друга конюнктура също е привлекателен. Изпълнявайки тази полова фикция, вие ще добавите повече неспокойствие и предпочитание към връзката си.

Рисковете

Законът
Независимо дали ви харесва или не, сексът на публични места е противозаконен.

Може да се окаже в интернет
Сред главните опасности от обществен секс е опцията фотоси или видеоклипове да попаднат в интернет или обществените мрежи. Двойките, които вършат секс на обществени места, евентуално се тормозят някой да не ги сгащи. Този риск единствено прибавя неспокойствие и адреналин към оргазма. Много сътрудници обаче не помнят, че някой може направи фотоси на акта или да снимат събитието.

Догинг
През последните години се появи известна нова форма на обществен секс. Догингът се отнася за секс сред непознати, без съществуването на каквато и да е връзка отвън самия полов акт. Представете си кучета в размножителния интервал без стопани. Има даже профилирани уеб страници и приложения, които оказват помощ да се провежда подобен вид среща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР