“В някои отношения ми беше доста по-трудно да вляза обратно

...
“В някои отношения ми беше доста по-трудно да вляза обратно
Коментари Харесай

Ева Мендес за любовта към сладкото и добрата форма след две деца

“В някои връзки ми беше много по-трудно да вляза назад във форма след втората ми щерка, ” споделя Ева Мендес пред американското списание Shape .

Актрисата и половинката й Райън Гослинг се радват на две деца: двегодишната Есмералда и Амада, която се роди единствено преди 11 месеца. Това обаче не пречи на Ева да се занимава с плановете си, измежду които лична линия облекла за New York & Company и козметичните артикули Circa. И до момента в който почитателите на звездната двойка бяха разочаровани, че номинираният за редица оценки Гослинг се появяваше самичък на алените килими, Ева изяснява отъствието си с думите: “Хората не знаят, че аз просто обичам да си заставам у дома. Вместо да съм на аления килим, избирам да съм у нас с децата. ”

Изглежда това е една от тайните на 43-годишната латина за съвършеното тяло и юношески тип, с които може да се похвали. “Не ми е толкоз мъчно, тъй като непрестанно търча по всички страни с децата. Никога не се заседявам, през целия ден съм в придвижване. И също така към този момент не държа нездравословна храна вкъщи, тъй като се пробвам да давам добър образец. ”

 Ева Мендес за любовта към сладкото и положителната форма след две деца

Разбира се, Мендес разчита и на солидна доза тренировки, което е видно от стегнатите й форми и хубава кожа. “Спортуването ми разрешава да отделя време за себе си, ” споделя актриста. “За мен е приоритет да посветя час на това да съм здрава. ” И въпреки да се пробва да се храни допустимо най-здравословно, Ева признава, че има своите греховни изкушения. “ Сладкото е по моята част. Непрекъснато би трябвало да се оправям с желанието ми за нещо сладко, защото бях привикнала да похапвам след всяко ястие. Затова в този момент се боря със себе си и си споделям, че не мога да го хапвам след вечеря, само че може би след обяд. Детето в мен си мисли, че откакто упражнявам, значи мога да се насладя на този табиет. Знам, че не е хубаво да го споделям, само че в действителност мисля, че го заслужавам! ” Разбира се, домашно приготвената храна също е част от обичаните й удоволствия. “Майка ми готви най-страхотния черен фасул на света. Никога няма да спра да го хапвам! ”

Както доста дами, Мендес е разкрила, че тялото й се повлиява добре от по този начин наречените интервални тренировки. При тях се редуват извършения с висок и невисок интензитет. “Харесват ми и обичам да търча, и също така виждам по-добър резултат от да вземем за пример 30-45 минути класическо кардио, което преди правех на пътеката. Между интервалите пък подвигам тежести. ”

“В момента упражнявам до три пъти седмично. Когато се приготвям за събитие обаче или пък е лято, упражнявам по пет пъти. Но не повече от това, тъй като виждам по-добри резултати, когато тялото ми има време да си почине. ”

 Ева Мендес за любовта към сладкото и положителната форма след две деца

Относно режима си на хранане, в допълнение към към този момент упоменатото отбягване на лакомства и нездравословни храни, Ева натъртва на протеини: “Започвам деня си с яйца. Според мен са същинска магия, тъй като можеш да ги приготвиш по толкоз разнообразни способи. Обикновено залагам на бъркани яйца и малко изгорял самун. Но в случай че някой донесе у дома мъфини или различен тип прелъщение, заран си го похапвам с кафето. Това обаче е ужасяващ метод да стартира деня си и по-късно скърбя, тъй като просто нямам толкоз сила. Забелязах, че когато стартира сутринта с подобаващата доза протеини, това несъмнено оказва помощ. ”

“Докато растях ядях ориз и бобови храни, по тази причина постоянно хапвам нещо от този жанр на всяко хранене. За обяд нормално предпочитам сьомга и ориз или киноа, и се пробвам да включа и салата. Същото хапвам и за вечеря. Аз съм човек на навика и не се омръзвам от храната. Опитвам се да мисля за нея като гориво за тялото ми. Нямам самообладание обаче за момента, в който вечерята ще се трансформира в хранене в седнало състояние. Засега съм на режим оцеляване с две бебета, по тази причина хапвам на крайник.

Снимки: Shape Magazine, Instagram

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР