В новия си съвместен филм Билет до рая“ Джулия Робъртс

...
В новия си съвместен филм Билет до рая“ Джулия Робъртс
Коментари Харесай

Не е честно: Джулия Робъртс и Джордж Клуни повторили 80 пъти сцената с целувката в новия си филм `Билет до рая`

В новия си взаимен филм „ Билет до парадайса “ Джулия Робъртс и Джордж Клуни повтарят единствената сцена с целувка, която двамата си разменят в кинолентата, цели 80 пъти, с цел да я снимат по допустимо най-перфектния метод. Това споделят самите артисти пред „ Ню Йорк Таймс “.

Когато Клуни разказал за многочислените повторения на брачната половинка си Амал, тя направила недоволна мимика и възкликнала: „ Я стига де, по дяволите “. Наложило се Джулия Робъртс да изясни всичко. „ 79 пъти избухвахме в смях, едвам на 80-ия успяхме да се целунем. Отне ни като че ли 6 месеца “, разказала ѝ тя.



" Бяхме в един самобитен балон и това е най-дългото време, в което съм била надалеч от фамилията си. Не мисля, че съм прекарвала толкоз доста време сама от 25-годишна възраст ", споделя Робъртс пред The New York Times.

Подобно на връзките си отвън снимачната площадка, когато двамата артисти непрекъснато се майтапят един с различен, те се забавлявали извънредно доста и пред камерите.



Джордж Клуни и Джулия Робъртс са другари от десетилетия – работили са дружно по поредицата  " Бандата на Оушън ", а в този момент се сплотяват в екипа на  " Билет до парадайса ". 54-годишната актриса не пропусна да означи, че Клуни ѝ е помагал от самото начало, когато е била сама в Австралия, с цел да снима сантименталната комедия.

Робъртс показва още, че в никакъв случай не се е отделяла за толкоз дълго време от брачна половинка си Дани Модър и трите им деца младежи. 
                             

Това е първата обща сантиментална комедия на двете холивудски звезди. В нея героите на Робъртс и Клуни са разведени съпрузи, които отпътуват " на пожар " за Бали, с цел да предотвратят прибързания брак на щерка си Лили. Тя е брилянтна студентка, която отпътува за екзотично странствуване с най-хубавата си другарка, с цел да отпразнува завършването на университета. На острова обаче Лили се влюбва до уши в локален млад мъж на име Геде.

Любовта ѝ към младежа, който едвам познава, е толкоз мощна, че тя взема решение да се омъжи за него. Решението ѝ идва като потрес за родителите ѝ, които скорострелно се втурват към индонезийския остров, с цел да спасят щерка си от съдбовната неточност, които самите те създали преди 25 години, когато се обвързали прекомерно млади в колежа.

След низ от занимателни, неуместни и много комични обстановки двойката осъзнава, че възприятията сред тях не са изцяло угаснали. Изглежда, че любовта на щерка им към екзотичния юноша е късмет двамата още веднъж да намерят път един към различен.

Лентата потегли по екраните в България тази седмица и към този момент отбелязва извънреден интерес, привличайки от ден на ден фенове в салоните. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР