В новия епизод ще блесне и актьорското семейство Маргита Гошева

...
В новия епизод ще блесне и актьорското семейство Маргита Гошева
Коментари Харесай

Прея се завръща в „Шоуто на Николаос Цитиридис”

В новия епизод ще блесне и актьорското семейство Маргита Гошева и Иван Бърнев

Тази седмица в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ ще бъде изключително артистично, музикално, сантиментално и магично с всички надарени и пъстри посетители, който водещият е поканил в студиото. В петък вечер, тъкмо в 22:00 ч. по bTV, феновете най-сетне ще схванат за какво Прея се завръща в шоуто и каква е истината за „ раздялата “ й с Николаос Цитиридис? Какъв е новият път, по който е поела и задава ли се женитба на хоризонта, след сантименталното предложение за брак, което получи?
Специални посетители в епизода ще бъдат Маргита Гошева и Иван Бърнев. Актьорското семейство ще опише по какъв начин се поддържа връзка с извънземни и ще показа още забавни и смешни истории от театрално-семейния си живот. Кой от двамата има повече награди, по какъв начин правят оценка пътя си до тук и какво им следва - ще стане ясно на следващия ден вечер в студиото на шоуто.
Поредната дама, отпаднала тази седмица от „ Ергенът “, ще показа пред Николаос била ли е в действителност влюбена в Евгени Генчев и съжалява ли, че напусна имението в Турция тъкмо в този момент, „ на метри от финала “.

„ Опяняваща “ магия за магически завършек на епизода ще показа пред феновете и многократният първенец по фокуси - финландския илюзионист Ристо!
Новият занимателен епизод на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ е в петък вечер от 22:00 ч. по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР