Посещението на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия се

...
Посещението на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия се
Коментари Харесай

Принц Уилям и крал Чарлз искат да се изясни ключовото нещо относно пътуването на Меган и Хари в Нигерия

Посещението на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия се назовава „ мини кралска обиколка “, макар че двойката се отдръпна от старшите им кралски функции през 2020 година – само че един водещ кралски специалист твърди, че този термин не би „ допаднал “ на крал Чарлз или принц Уилям.

Бившият кралски сътрудник на BBC Джени Бонд сподели на OK!: „ Кралят и принц Уилям са твърдо уверени, че или сте в или отвън работещите кралски фамилии. Това наподобява много необичайно. Мисля, че и кралят, и принцът, а в действителност и държавното управление, ще желаят да стане ясно, че Хари не съставлява нито кралското семейство, нито Англия на това пътешестване. "

Джени разкри по какъв начин наподобява Уилям повече спокойни за възобновяване на брачната половинка си Кейт Мидълтън от рак, защото основен ход демонстрира, че тя " се усеща по-силна всеки ден ". Принцът на Уелс предприе най-отдалеченото пътешестване от фамилията си, откогато принцесата на Уелс разгласи диагнозата си рак, поемайки два дни публични отговорности.

Водещият кралски експер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР