В новия брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В новия брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица интервюто с Николай Радулов: ДАНС трябва д...

В новия брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:
Французин написа на премиера, че желае да опакова Альоша
Френски художник потърси подпомагане от служебния министър председател Гълъб Донев и министъра на културата проф. Велислав Минеков за желанието си да опакова паметника на Альоша. Идеята е планът да се реализира в Деня на Европа - 9 май 2023 г. 

„ В тези сложни за България и Европа времена се обръщам към Вас, с цел да желая съдействието Ви за реализация на мой план - артистична намеса, която е ориентирана към настоящи публични тематики “, написа Мич Брезунек до Донев.

33-годишният французин откри на 9 септември в зала „ 2019 ” под тепетата изложбата си " Призракът е тук ".
Европа налива близо 300 милиона в инфраструктурата на Пловдив
Инфраструктурни планове за близо 300 млн. лв. се извършват сега в Пловдив с финансовата поддръжка на оперативните стратегии и фондове на Европейския съюз. Инвестициите, обезпечени от Община Пловдив, Национална компания „ Железопътна инфраструктура ” и В и К, несъмнено са нужни за регионалния град, с цел да се подсигуряват по-добри условия на живот.

На финала е модернизацията и реконструкцията на Пречиствателната станция – един от четирите съставния елемент на плана за воден цикъл. Обектът, предоставен на " Главболгарстрой ", коства над 70 млн. лв. от общо 114 милиона, обезпечени за воден цикъл най-вече посредством безплатна финансова помощ по оперативна стратегия „ Околна среда 2014 – 2020 ”. От Община Пловдив твърдят, че до края на тази година Пречиствателната станция ще бъде изцяло приключена.
Николай Радулов особено за " Марица ": ДАНС би трябвало да ревизира за съветски пари в партиите   
Със сигурност две от партиите, устремили се към Народното събрание, проповядват концепциите на Путин. Работа на ДАНС е да ревизира дали има финансиране на партиите у нас от непознати служби. Странно за какво в отчета на ДАНС няма нито дума за направените разкрития, че в самата организация има група, работела за съветските служби. Изведнъж тематиката изчезна.

Това съобщи за „ Марица “  проф. Николай Радулов, някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи, ексдепутат от " ИТН ". 

Режимът на Путин употребява русофилството у нас за агитация.  Купеният избор ще е нищожен, машините не могат да бъдат манипулирани. Правителство ще има, евентуално експертно, само че коалиция сред ГЕРБ и „ Промяната “ е невъзможна, счита проф. Радулов. 
Фалстарт за фабрика за произвеждане на моцарела
Ковид пандемията и скъпият газ стопираха старта на фабрика за произвеждане на моцарела в Пловдив. Новопостроеният индустриален обект се намира на ул. „ Коматевско шосе “. Там са инсталирани всички машини и уреди, нужни за плануванаъа активност, само че все още не са употребявани по предопределение. Това са установили при сложна инспекция специалисти от РИОСВ-Пловдив.  
„ Фасада Видео Фестивал “ събира почитатели  в Стария град
Тринадесетото издание на Международния фестивал за късометражно кино и видеоарт „ Фасада Видео Фестивал “ стартира в Стария град. Той е по план на съдружие „ Изкуство Днес “. Мястото на прожекция от години е Лапидариумът в Старият град. Сдружението " Изкуството през днешния ден " обезпечава столове за публиката. И тази година се чака фестивалът да притегли десетки изкушени от истинското кино пловдивчани. Филмите се прожектират напряко на остарялата римска стена.

Тази година програмата включва 36 произведения от 17 страни.
Фенове отрупаха Лепа Брена със стотици рози
Легендата на сръбския попфолк Лепа Брена още веднъж пя пред българска аудитория. Изпълнителката завладя нощна София с неповторимия си глас. Брена изпя най-големите шлагери от блестящата си кариера, само че показа и някои от новите си песни в едно незабравимо присъединяване, което се състоя предходната вечер в Event center в столицата.

Близо 1000 души станаха очевидци на музикалния театър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР