В Нови пазар: БСП и Георги Георгиев с убедителна победа

...
В Нови пазар: БСП и Георги Георгиев с убедителна победа
Коментари Харесай

Пробивът на БСП

В Нови пазар: Българска социалистическа партия и Георги Георгиев с безапелационна победа на първи тур

Българска социалистическа партия завоюва безапелационна победа и позицията на водеща политическа мощ в Нови пазар. Кандидатът на " Българска социалистическа партия за България " Георги Георгиев завоюва вота на 29 октомври, получавайки 54,23% поддръжка от жителите на общината.
На първи тур социалистите завоюваха изборите и в селата Енево, Жилино, Мировци, Зайчино ореше и Стан.
Българска социалистическа партия е първа политическа мощ в Общинския съветна Нови пазар с 42,15% от гласовете. Групата на социалистите е най-голяма с 9 мандата в локалния ппарламент.
Бившият депутат от Българска социалистическа партия Иван Ганчев застана отпред на Общинския съвет в мандат 2023-2027 година Новоизбраните представители в     локалната власт се заклеха на тържествена сесия в Нови пазар в петък.
Желязко Гагов с победа над ГЕРБ в Панагюрище

Желязко Гагов, повдигнат от Инициативен комитет и подсилен от Българска социалистическа партия постави завършек на ръководството на ГЕРБ в Панагюрище като завоюва на втори тур 49,71% поддръжка. И на балотажа той резервира преднината си пред дългогодишния градоначалник от ГЕРБ Никола Белишки.
Кандидатът на Българска социалистическа партия в Панагюрски колонии Петко Стоев завоюва с безапелационните 61,64% от имащите право на глас.
Българска социалистическа партия е трета политическа мощ в Панагюрище и с група от с 4-ма общински съветници в локалния парламент.
В Опан: Безапелационна победа за Генчо Колев - Българска социалистическа партия измежду водещите сили в Общински съвет
   
Кандидатът на Коалиция " Алтернатива на жителите " и подсилен от Българска социалистическа партия Генчо Колев завоюва в старозагорската община Опан. Новият остарял кмет получи безапелационно поддръжката на 70,49% още на първи тур.
Българска социалистическа партия и локалната коалиция " Алтернатива на жителите " са водещи политически сили преди ГЕРБ в Общинския съвет на Опан.
Генчо Колев уточни като пъви задания точни планове по финансовата стратегия и установяване на финансовата рамка за идната 2024 година

В Никола Козлево: Победа за Исмаил Ибрям и локална коалиция с присъединяване на Българска социалистическа партия
 
Исмаил Ибрям, повдигнат от локална коалиция с присъединяване на Българска социалистическа партия завоюва на първи тур шуменската община Никола Козлево. Новоизбраният кмет получи     поддръжката на 50,73% от имащите право на глас.
Освен нов кмет, локалната коалиция в Никола Козлево записва и ново болшинство като образува най-голямата група в Общинския съвет.
Рекорден 9-ти следващ мандат за Людмил Веселинов в Попово

Людмил Веселинов, повдигнат от локалната коалиция " Граждани за общината " и подсилен от Българска социалистическа партия завоюва безапелационна победа в Попово още на първи тур, с което стартира деветия си следващ мандат отпред на общината.
Градоначалникът, управлявал Попово от 1991 година насам получи 62,73% поддръжка.
Българска социалистическа партия е със своя група в Общинския съвет като записва избор от 7.7 % в локалния парламент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР