В нощна на събота срещу неделя, около 02:10 часа, във

...
В нощна на събота срещу неделя, около 02:10 часа, във
Коментари Харесай

Заради висока скорост: Три момчета на 19 и две момичета на 18 години пострадаха в катастрофи във Варна и региона

В нощна на събота против неделя, към 02:10 часа, във варненското село Кичево, лидерът на  «Фолксваген» Г.Д. (19 г.) от с. Одърци, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над автомобила и излиза отвън пътя.

Вследствие на случая са потърпевши трима души – пасажери от автомобила на възраст 19 години. Тримата са прегледани и освободени за домашно лекуване с контузни пострадвания, без заплаха за живота. 

По-късно в неделя, към 09:20 часа, Варна, на кръстовището на бул. «Трети  март» и ул. «Анна Феликсова» във Варна, лидерката на «Фолксваген» М.Ц. (18 г.) от Варна, недееспособен, заради придвижване с несъобразена с интензитета на придвижване скорост, губи надзор и се блъска в дирек от светофарната уредба. Вследствие на случая са потърпевши две пътнички на 18 години. Момичетата са настанени за лекуване с фрактура на прешлени и фрактура на срамна кост, няма заплаха за живота им. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР