В неделя вечерта в Московска област , близо до село

...
В неделя вечерта в Московска област , близо до село
Коментари Харесай

Взривиха колата на дъщерята на Александър Дугин. Захар Прилепин обвини Зеленски в гибелта на Даря

В неделя вечерта в Московска област, покрай село Болшие Вяземи, незнайни взривиха автомобил Land Cruiser Prado, ръководен от Дария Дугина, родена през 1992 година Момичето е умряло на място.

Версията за сложено в колата самоделно взривно устройство стана основна в следствието на случая.

На мястото не престават да работят оперативните служби, обясняват се всички аргументи и условия към случая. Самият Дугин е един от първите, пристигнали на място. Първоначално той е трябвало да пътува във взривената кола, само че в последния миг се преместил в друга кола и я последвал.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски може да е дал заповедта за убийството в Русия на дъщерята на философа Александър Дугин Дария. Съответното изказване направи на 21 август писателят, съпредседател на партията " Справедлива Русия - За истината " Захар Прилепин.

„ Просто разберете: те по този начин вършат. Те от дълго време са минали тази граница и ето по какъв начин го вършат. Този комедиен кумир, сънения мъж с омачкана тениска - той дава зелена светлина за сходни дейности. И по-късно сърдечно стиска ръцете на сътрудници и посланици на „ положителното “, написа той в канала си в Telegram.

На Запад сходни способи от дълго време са легализирани, счита Прилепин.

„ Пристигнаха, седяха и чакаха да убият. Те по този начин вършат. Всички тези лукави праведници обясниха на киевските управляващи, целия им хайлайф, всичките им многомилионни деятели концепцията, че те са слаби, те са деца, могат да създадат всичко, те са обижданите “, означи писателят.

Както по-рано сподели другар на умрялата Даря Дугина, тя е получавала закани.

В същия ден журналистът Константин Придибайло съобщи, че Дария Дугина, която почина при атентат в Московска област, е „ суперпатриот на Русия “.

Според Владимир Рогов, член на основния съвет на военно-гражданската администрация на Запорожка област, " украинските терористи " евентуално са имали пръст във взривяването на колата на дъщерята на философа Александър Дугин - Даря. Той уточни, че момичето е водило лична битка против " укрофашизма и неговите англосаксонски господари ".

Стана известно също, че на уеб страницата " Миротворец " е оповестено досие на Александър Дугин и щерка му.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР