В неделя ще преобладава слънчево време, но след обяд ще

...
В неделя ще преобладава слънчево време, но след обяд ще
Коментари Харесай

Краткотрайни валежи и слънце ни очакват в неделя

В неделя ще доминира слънчево време, само че след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
На места, основно в Централна и Източна България, ще има краткотрайни превалявания съпроводени с гръмотевици. В източните региони превалявания ще има и през нощта против понеделник. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури ще се задържат високи и оптималните ще са сред 30 и 35 градуса, в София - към 30 градуса.
Над Черноморието през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. По-късно след обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места вечерта и през нощта против понеделник ще превали и прегърми. През деня ще духа бриз. Максималните температури на въздуха ще са сред 26 и 31 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 20-24 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР