В неделя лично се обадих на акад. Николай Денков и

...
В неделя лично се обадих на акад. Николай Денков и
Коментари Харесай

Борисов: Лично казах на акад. Николай Денков какво ме притеснява

В неделя персонално се обадих на акад. Николай Денков и му споделих кое ме тормози по отношение на парите в енергетиката, по отношение на местенето на бюрото от финансите в правораздаването и блокирането на финансите по отношение на инфраструктурни планове. Това съобщи водачът на Герб Бойко Борисов в Народното събрание.

" Редно е Асен Василев да пристигна, да ни запознае по некои тематики, да каже какво мисли и в случай че го поддържаме да знаем за какво го вършим.Имаме забележки по бюджета, само че неналичието на съдружно споразумение-механизъм изисква първо да беседваме с него, да отстраним забележките и тогава дружно да понесем отговорност по този бюджет ", изясни Борисов.

" Най-важен инструмент, който поддръжка законодателната стратегия, е бюджетът. Дали ще го назовем механизъм или съдружно деяние, то е едно и също, от това зависят политиките на партиите. Сутринта тъкмо преди да потегли, закъснях с една минута, 49% в изследването на " Алфа рисърч “ споделят, че по-добро от това, не може да има “, добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР