В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който

...
В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който
Коментари Харесай

Разследване за пари, футбол, деца, полиция и политика - в bTV Репортерите тази неделя

В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който в границите на три елементи през миналата седмица проверява разнообразни аспекти от работата на Българския футболен съюз, ще разкрие нови елементи към лагерите на дребните български футболисти, които са се провеждали в хотели, свързани свисши ръководители на БФС.

Битката за документите, които Петър Нанев и екип на bTV проучва, стартира преди повече от година и приключи с триумф в съда, с цел да намерят отговорите си редица въпроси.
Полицията ревизира по какъв начин са харчени държавни пари от БФС Акцията на Министерство на вътрешните работи идва след серия репортажи на bTV
Къде и по какъв метод футболният съюз харчи парите на данъкоплатците? Как се изразходват средствата за детски екипи и какви са критериите, с цел да стигнат те до трениращите деца? Защо компания, получила над 600 хиляди лв. от държавните средства, е трансферирана на скитник?

И не на последно място – „ пазарни и съответни “ ли са в действителност цените за подготовка на младите ни футболисти в хотели, свързани с управителни фигури от футболния съюз?
Лечков: Решенията на Изпълкома са нелегитими (ВИДЕО) Няма по какъв начин да ме смъкват, не може да насрочват конгрес, безапелационен е героят от Мондиал 1994
Ексклузивно пред феновете на bTV Репортерите ще приказва и някогашен първокласен футболен рефер, с разкрития за ръководството в сянка на българския футбол. Всичко това и още изненадващи елементи – феновете ще научат от кино лентата „ Парите за децата “ – тази неделя, от 19.30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР