В най-новото видео на фондация Живот със Синдром на Даун,

...
В най-новото видео на фондация Живот със Синдром на Даун,
Коментари Харесай

През какво е минало едно варненско семейство, чието дете се ражда със синдром на Даун

В най-новото видео на фондация " Живот със Синдром на Даун ", фамилията на Краси и Силвена от Варна, споделя през какво е минало, когато е схванало, че второто им дете се ражда със Синдрома на Даун.
Въпреки че по време на цялата бременност и двамата са създали всички нужни проучвания за следене развиването на бъдещето си дете, в последна сметка се оказва, че то е със Синдрома на Даун и това е безусловно ненадейно за фамилията.

Краси и Силвена дават доста потребни препоръки на бъдещите родители какви проучвания е добре да бъдат направени наложително, кои от тях са създали самите те и кои са новостите, които сега се употребяват за профилактика. Изследванията и мониторингът са единствено една част от нещата, за които фамилията споделя във видеото.

Виж още - Момиче със синдром на Даун отслабна неузнаваемо и е готово за манекенка - чети в www.zdrave.to.

Още в родилното поделение лекарите оферират на Краси и Силвена да изоставят своето дете. В началото шокът е доста огромен, само че с любовта и поддръжката на околните, и двамата са на мнение, че макар диагнозата и издадените от лекаря присъди, детето им ще получи всичко, на което са способни с доста обич и грижа.

Понеже знаят, че доста двойки минават през същата обстановка, посредством клиповете си и фондацията, която основават, Краси и Силвена желаят да покажат, че Синдромът на Даун не е присъда, а метод на живот. " Вярваме, че ще вдъхнем вяра и кураж на новите фамилии. Когато се роди Микаела имахме потребност от тъкмо подобен вид информация ". Верен асистент на мама и баща в основаването на видеата е и петгодишният Крис, който е батко на Микаела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР