В навечерието на светлия християнски празник – Рождество Христово, СДС

...
В навечерието на светлия християнски празник – Рождество Христово, СДС
Коментари Харесай

СДС пожелава здраве на всички българи преди Рождество Христово

В навечерието на светлия християнски празник – Рождество Христово, Съюз на демократичните сили пожелава здраве и по-добри дни на всички българи!

Ето и цялостната позиция на Съюз на демократичните сили:

" Последните две години донесоха доста тествания и паники на цялото човечество. Преминаваме през тежък интервал и повече от всеки път имаме потребност о поддръжка и добрина посред ни.

Повече от всеки път е значимо да бъдем дружно, без оглед на нашите религиозни, расови и обществени разлики.

Повече от всеки път би трябвало да почитаме другите религии, само че не за сметка на нашата християнска религия.

Опитите на служители от Европейски Съюз да ни накарат да преименуваме Рождество Христово в " празничен сезон ", води до разделяне, а не до единение в многообразието, което е изначална полезност на Общността. Едва ли европейците с други вероизповедания желаят това! Едва ли те ще са щастливи някой да преименува техните религиозни празници в името на някаква изкуствена административна политкоректност.

Европейски Съюз ИСКА ДА ОТМЕНИ КОЛЕДА - ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА

Време е Европа да се разсъни и да отхвърли тежестта на дебелите чиновнически папки. Време е Европа да си спомни, че в нея живеят хора, а не параграфи и алинеи. Време е Европа да разбере, че изкуствената замяна на Божиите и естествените закони води до разпад, а не до напредък.

Време е да осъзнаем какво е " новата нормалност ", която се пробват да ни постановат, и да се върнем към същинската нормалност, в която дамата е жена, мъжът е мъж и фамилията е полезност, а не отживялост.

Европейски Съюз ИСКА ДА ОТМЕНИ КОЛЕДА - ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА

Създателите на Обединена Европа вложиха в нея християнските полезности, и тя не би трябвало да се отхвърля от тях. Да си пожелаем да посрещнем Христовото Рождество здрави и спокойни и да се молим за една по-добра Нова година за цялото човечество! "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР