В навечерието на Нова година рекордният 7-милионен пътник за българско

...
В навечерието на Нова година рекордният 7-милионен пътник за българско
Коментари Харесай

БЛИЦ TV! Вики постави невероятен рекорд на Летище "София"

В навечерието на Нова година рекордният 7-милионен пасажер за българско летище кацна на летище София.

Щастливка е 22-годишната Вики Алмог, която дойде с полет на израелската самолетна компания Ел Ал от Тел Авив.

Тя беше посрещната по остаряла българска традиция с самун и сол под звуците на солисти от Оркестъра за национална музика на БНР с началник Димитър Христов и деца от танцов-фолклорен състав.

Ръководството на летище София приветства късметлийката, която получи ваучер за извършване на покупки в безмитните магазини и комплимент от самолетната компания.

„ Посрещаме 7-милионния пасажер! Зад този връх се крие доста работа на разнообразни служби – летищен оператор, наземно обслужване, Гранична полиция, Митница, РВД и всички други, които се грижат за комфорта и бързото обслужване на пасажерите ни. “, разгласи Владимир Рапонджиев, изпълнителен шеф на „ Летище София “ ЕАД и добави, че привличането на по-голям пътнически и товарен трафик е една от главните цели на управлението и за нейното реализиране се работи целогодишно.

През тази година от столичното летище се лети до 57 дестинации, обслужвани от 22 самолетни компании. В полетното разписание бяха добавени четири нови маршрута – Щутрагт, Дюселдорф, Марсилия и Ийст Мидландс, а две нови самолетни компании – Юроуингс и Лаудамоушън започнаха постоянни полети.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР