В навечерието на ноември астрологът Тамара Глоба състави хороскоп за

...
В навечерието на ноември астрологът Тамара Глоба състави хороскоп за
Коментари Харесай

Астролог посочи три зодии, които ще имат невиждан успех през ноември

В навечерието на ноември астрологът Тамара Глоба сформира хороскоп за всички знаци на Зодиака. Струва си обаче да се подчертаят три, които ще бъдат сполучливи в съвсем всичко през ноември.

Това са представители на Везни, Скорпион и Риби.

Везните, съгласно прогнозата на астролога, ще бъдат господари на обстановката през ноември, което ще им разреши да решат доста сложни проблеми.

Везните ще имат цялостна естетика и романтика със своите сътрудници в живота. Глоба обаче предлага да наблюдават настроението си, защото това може да докара до кавги и различия и връзката в последна сметка ще стигне до задънена улица. В обстановката мъдростта и прозрението ще дойдат на помощ.

И в кариерата си Глоба предлага да обърнете внимание на вашия имидж. Везните би трябвало да бъдат добър чиновник, което ще им помогне да се изкачат по кариерната стълбица и да обезпечат покачване. Спокойствието при осъществяване на отговорностите ви и усърдието в работните каузи единствено ще допринесат за това. В същото време би трябвало да забравите за самодейността през ноември.

Като цяло миролюбието на Везни ще им помогне да избегнат доста спорове или да ги смекчат.

Ноември също ще бъде удобно време за отричане от неприятни привички - в последна сметка самите звезди ще им оказват помощ в това.

Скорпионите ще имат огромна и сполучлива покупка през ноември. Въпреки това, когато го вършиме, би трябвало да разчитате единствено на личните си сили и да не влизате в задължения (заеми и кредити).

В персоналния си живот Скорпионите са изложени на риск от чести кавги на битова основа, които могат да завършат с спиране на връзките с двойката им. Затова си коства да избягвате споровете и да ги превръщате в смешки. Щедростта ще им помогне в това, а спокойствието ще предотврати проблемите.

Планирани са и промени в кариерата под формата на облага или покачване. Глоба предлага да не се тревожите за настоящи проблеми, а също и да не изразявате мнението си по работни въпроси без утвърждението на управлението. Организационните умения, в противен случай, би трябвало да бъдат демонстрирани, а самодейността единствено ще усили вашия престиж.

Като цяло Скорпионите би трябвало да премислят мирогледа си и да се опитат да намерят честност. Ако съумеят да реализират това, тогава представителите на тази зодия ще разбият откритите стандарти и ще стартират да мислят по нов метод. Което от своя страна ще бъде огромна стъпка за духовно и физическо обновяване.

За представителите на зодия Риби ноември ще бъде белязан от огромни триумфи във всичко, защото желанията ще се извършват, а проблемите ще се вземат решение от единствено себе си.

Глоба обаче предлага да не оставяте всичко да върви по пътя си и да държите пръста си на пулса. Тъй като в този случай съществува риск да пропуснете момента, в който шансът свършва и всичко реализирано може да бъде изгубено.

По този метод, съгласно прогнозата на Глоба, Рибите ще могат да открият дълбоки и доверителни връзки с колегата си с цялостна естетика и отдаденост. Астрологът предлага да избягвате лекия флирт, защото хармонията може да бъде разтърсена от недоразумения сред сътрудниците. Като цяло Рибите няма да обръщат внимание на дреболии, което също ще се отрази позитивно на връзката.

В кариерата си Рибите би трябвало да разчитат на личните си сили и благоприятни условия, което ще донесе триумф през идващия месец.

Но би трябвало да се въздържате от взимане на внезапни решения.

Астрологът също предложи на Рибите да разширят кръгозора си. Глоба означи, че има опция да се срещнете с вашия нравствен ментор по време на бизнес пътешестване.

Като цяло единствено позитивното отношение ще ви помогне да спечелите или добавите мощ, с цел да преодолеете всички трудности и компликации по пътя към това, което желаете.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР