В навечерието на Коледните празници три клуба от област Монтана

...
В навечерието на Коледните празници три клуба от област Монтана
Коментари Харесай

БФС с Коледни подаръци за Левски /Лом/, Ком /Берковица/ и Златия /Вълчедръм/ /снимки/

В навечерието на Коледните празници три клуба от област Монтана бяха зарадвани от БФС. "Левски " (Лом), "Ком " (Берковица) и "Златия " (Вълчедръм) ще получат като подаяние комплект принадлежности за учебно-тренировъчна активност за потребностите на ДЮШ. Комплектът включва тактическа треньорска дъска, балансови дъски за извършения, жалони, конуси, обръчи, трудности, подготвителна стълба за сръчност, кръгове (обръчи) за съгласуваност, ластици и шапки. Дарението е предоставено по Програма на БФС за оказване на помощ към аматьорските футболни клубове за справяне с следствията от пандемията от COVID-19. Друго изискване е те да са пълноправни членове на БФС.
Първи комплект принадлежности за учебно-тренировъчна активност взе треньорът на "Ком " (Берковица) Цветан Живков-Царето. Връчи му го персонално ръководителят на Обл.С на БФС в Монтана Радой Христов. В първия работен ден след Коледа от "Левски " (Лом) във футболната централа в Монтана чакат Гаврил Гаврилов-Гаро и представител на ДЮШ на "Златия " (Вълчедръм).
„ Искам да благодаря на БФС и на неговия първи вицепрезидент Емил Костадинов, който е основател на това подаяние “, съобщи Цветан Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР