В навечерието на коледните и новогодишни празници студенти от катедра

...
В навечерието на коледните и новогодишни празници студенти от катедра
Коментари Харесай

Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представиха „Коледна магия“

В навечерието на коледните и новогодишни празници студенти от катедра „ Музика “ към Факултета по изкуствата зарадваха публиката с два концерта – „ Коледна магия – 1 “ и „ Коледна магия – 2 “.

Талант на сцената в Първи образователен корпус демонстрираха студенти от специалностите „ Изпълнителско изкуство (народни принадлежности или национално пеене) “, „ Педагогика на музикалното изкуство “, „ Изпълнителско изкуство – поп и джаз “ и „ Електронни технологии в музиката “. Те справедливо завоюваха аплодисментите на публиката с музикалните си осъществявания, част от които показват за първи път в Югозападния университет „ Неофит Рилски “.

Ръководителят на Катедрата по музика доцент доктор Бинка Добрева означи, че с всяка минала година студентите в катедрата стават от ден на ден. Тя показа, че концертите са разграничени на две елементи, защото програмата, която студентите и техните преподаватели са подготвили е огромна и разнообразна.

Концертите приключиха с „ Новогодишна ария “ по аранжимент на доцент доктор Валери Димчев и в осъществяване на студенти от всички специалности и курсове в катедра „ Музика “.

За фотосите и излъчването онлайн във фейсбук страницата на университета по време концертите се погрижиха студентите от катедра „ Телевизионно, театрално и киноизкуство “, под управлението на техния учител гл. ас. доктор Крум Иванов и ръководителя на катедрата доцент доктор Клавдия Камбурова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР