В навечерието на 54-тия си рожден ден Дарина Павлова намира

...
В навечерието на 54-тия си рожден ден Дарина Павлова намира
Коментари Харесай

Уникални снимки от бедните, но щастливи младини на една от най-богатите българки

 В навечерието на 54-тия си рожден ден Дарина Павлова намира място в листата на най-богатите българки, написа socbg.com.

Детските години и младостта на милионершата обаче минават под знака на бедността. Вдовицата на Илия Павлов е родена в Казанлък, а когато проговаря, схваща, че е осиновена. Нейните небиологични родители – Калчо и Донка, са елементарни служащи в оръжейната фабрика " Арсенал “, а същинските си родители Дарина не пожелава да потърси в никакъв случай. Едва 16-годишна обаче остава полусирак, тъй като майка й си отива от скоротечна болест.

Мечтата й тогава е да стане балерина, само че баща й не съумява да задели задоволително пари, с цел да заплаща месечната такса в локалната школа. Когато приключва междинното си обучение, за няколко месеца Павлова стартира работа в градската оръжейница. Работници от нейното потомство описват, че преди време бъдещата Мадам " Мулти “ се подвизава като обща работничка в завод, където се сглобяват част от изделията, съставляващи автомата.

Междувременно се включва и в самодейни театрални сформира, а функциите, които й се падат, са все или на леки дами, или на манекенки. Само след няколко месеца Дарина съумява да спести задоволително и отпътува за столицата, тъй като към този момент е призната във ВИТИЗ.

Връща се в родния си град единствено с цел да изпрати татко си от света на живите, като в последните му мигове ангажира три помощнички да се грижат за него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР