“В националния отбор се оформя едно ядро от 15 човека,

...
“В националния отбор се оформя едно ядро от 15 човека,
Коментари Харесай

Гонзо се озъби! Каза кой да не му дава акъл

“В националния тим се оформя едно ядро от 15 индивида, към които ще градим бъдещето. Разликата сред мача с Унгария, в който загубихме с 0:3, е, че тогава играхме пагубно. Отборът играе добре. За да постигаш резултати, би трябвало да играеш добре. Ако не намерим точните хора, а считам, че съвсем сме ги намерили, няма да има резултати "..

Това сподели техническият шеф на БФС Георги Иванов – Гонзо и сподели, че в неговите мисли на дневен ред не стои опцията Младен Кръстаич да напусне поста на народен селекционер. Той добави, че ще бъде належащо време, като съпостави представителния отбор с “цвете, което би трябвало да се полива ”.
-->
" Има израстване в тима. Ако вие не го виждате, аз го виждам. Нямаме толкоз доста футболисти. Това са най-хубавите футболисти в България и го настоявам. Нормално е всеки различен да има свое мнение. Нашата цел е да изградим тим, който да бъде 4-5 години на високо равнище "

Гледаме класирането, само че какво да създадем? Да вляза и да вкарам два-три гола ли? Не желая нито да укорявам вас, нито да пазя Кръстаич. Много пъти футболистите не могат да изпълнят решенията на треньора ”.

" Аз чета доста мнения, виждам и доста анализатори от вида Гошо, Пешо, Тошо, само че в случай че искаш да намериш точните хора за националния тим, би трябвало да извикаш доста футболисти. И ние тъкмо това вършим ", приключи Гонзо.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР