В Национална футболна база Бояна“ се проведе традиционната предсезонна среща

...
В Национална футболна база Бояна“ се проведе традиционната предсезонна среща
Коментари Харесай

Рекордните 250 отбора започват да играят футбол в София

В Национална футболна база „ Бояна “ се организира обичайна предсезонна среща на представители на Българския футболен съюз и Зоналния съвет София с клубовете от подготвителните групи, която мина при рекорден интерес.

На срещата от страна на БФС участваха техническият шеф Георги Иванов, ръководителят на ЗС София Петко Петков, основният методист на юношеските национални тимове Лъчезар Димов и мениджърът на подготвителните групи в ЗС София Ани Жечева.

Отборите бяха осведомени с новостите в нормативната уредба за сезон 2023/24 година, а Георги Иванов и Лъчезар Димов показаха новия план за подрастващи по Футбол 3, който набира изключителна известност на всички места в Европа. От новия сезон в шампионатите по Футбол 5 и 7 дуелите няма да бъдат ръководени от съдийски екипи, а треньорите на тимовете ще оказват помощ на дребните футболисти при спортни обстановки. Рекордните 250 тима ще започват шампионата в подготвителните групи в ЗС София през новия сезон.

От своя страна Петко Петков обясни пред участниците условията за треньорските лицензи в съответните възрасти, а Ани Жечева осведоми, че футболната централа ще провежда курс за оказване на първа помощ за всички треньори към БЧК.

Първенствата в подготвителните групи в ЗС София започват на 16 септември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР