В наши дни един от най-големите проблеми в страната се

...
В наши дни един от най-големите проблеми в страната се
Коментари Харесай

Шофьори намериха паркоместа, но дали може да мине линейка? СНИМКИ

В наши дни един от най-големите проблеми в страната се оказва паркирането. Поне за огромна част от живущите из дребните и огромни градове на страната.

Все повече коли се движат по улиците, а гаражите и платените места напълно не са същия брой, а по този начин водачите би трябвало да паркират където си намерят. Това води и до познати до болежка проблеми - коли, накацали където е допустимо, което затруднява другите жители.

Подобен е и идващият сигнал от Монтана, където две коли били паркирани от двете страни на път, оставяйки напълно дребен проход за останалите машини.

Без подозрение коли може да минат -  с по-сериозна доза точност, само че дали биха минали и профилирани машини - да вземем за пример кола за спешна помощ и пожарна.

За обстановката сигнализира Петя П. в една от огромните групи на града във Фейсбук.

Оказва се, че тематиката не е посрещната равнодушно от локалните. Едни са съгласни, че мястото на водачите не е там, само че за други сходно паркиране е нещо обикновено и не пречи никому.

Вижте повече от мненията на локалните:

" Точно по този начин се стопира! Кола не може да мине! Без думи! Това е " Младост " 2, сред блок 7 и блок 6 ", коменитра Петя П.

" Като мине някой камион и я " одраска ", след това ще реве ", написа Петър К.

" Съвсем умерено може да си мине кола ", написа жена.

" Линейка дали ще успее да мине съгласно Вас? Или пожарна? ", чуди се друга локална жителка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР