В наш интерес е възстановяване на отношенията с Русия, заяви

...
В наш интерес е възстановяване на отношенията с Русия, заяви
Коментари Харесай

Лидерът на Алтернатива за Германия: Войната в Украйна не е...

В наш интерес е възобновяване на връзките с Русия, съобщи Тино Хрупала

 

Лидерът на " Алтернатива за Германия " счита, че в полза на федералната република е не да доставя оръжия, а да си сътрудничи с Руската федерация. Доставките на оръжия за Киев тласкат Берлин към война, споделя Тино Хрупала.

Възстановяването на икономическите връзки с Русия би било в полза на Федерална Република Германия, доставката на оръжия за Киев тласка Берлин към войната. Това мнение изрази в понеделник ръководителят на дясната партия " Алтернатива за Германия " Тино Хрупала, чиито думи цитира пресслужбата на партията, оповестява ТАСС, представен от glasove.com.

 
" Федералното държавно управление тласка Германия към война с Русия ", сподели той. " Но войната в Украйна не е наша война. Няма задължения за помощ от Европейски Съюз или НАТО, които да ни принуждават да вземем страна. "

" Доставките на оръжия не дават отговор на ползите на Германия. Би било в полза на нашите жители да спрат доставките на оръжие и да възстановят икономическите връзки с Русия ", сподели Хрупала.

По-рано Германия достави на Украйна самоходни гаубици и реактивни системи за залпов огън, самоходни зенитни оръдия и ракетни системи, бронирана техника. Миналата седмица стана известно, че Киев ще получи от Берлин бойна машина за пехотата Marder и една батарея Patriot.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР