В Народния театър вече репетират пиеса на Петр Зеленка. Актьорът

...
В Народния театър вече репетират пиеса на Петр Зеленка. Актьорът
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Време е за театър

В Народния спектакъл към този момент репетират пиеса на Петр Зеленка. Актьорът Валентин Ганев се заема с постановката на " Теремин ", дружно с режисьора Николай Гундеров. Премиерата се чака в края на май. Зеленка пожела на екипа " на добър час " и им изпрати настоящ ретро модел на музикалния инструмент Тереминвокс, взел участие напълно до скоро в звездното чешко зрелище.

Златните усмивки, които ни радват от сцената би трябвало да бъдат възнаградени. За това се грижи Златен Кукерикон. На 7 април обновената традиция на Сатиричния спектакъл ще ни срещне с отличниците. Царицата на комедията, неповторимата Татяна Лолова е удостоена " Златен Кукерикон " за повсеместен принос.

В неделя на сцената на Театъра на армията гостува „ Казимир и Каролине ”, театър на Русенския спектакъл, с режисьор Крис Шарков. Бурна или притихнала, тъжна или вдъхновяваща, любовта обагря целия панаир на живота в пиесата, воден от стремителната жадност да се отблъснеш от дъното.

А довечера в спектакъл „ София ” е 100 -то зрелище на „ Парижката Света Богородица. ” Юбилейната среща с публиката ще бъде и последна. За „ Парижката Света Богородица ” по Юго, режисьорката Лилия Абаджиева споделя: „ Спектакълът, който ще видите и ще съпреживеете с нас довечера е животът на духа, преживяващ възторг, пристрастеност, мъчение, болежка, състрадание и съчувствие. ”

Дали във времето, в което живеем разсъдъкът окончателно е надмогнал възприятията... След края на спектакъла екипът ще означи специфичната вечер дружно със феновете във фоайето на театъра
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР