В Народния театър Иван Вазов тази вечер е кулминацията на

...
В Народния театър Иван Вазов тази вечер е кулминацията на
Коментари Харесай

Тази вечер е кулминацията на благотворителната инициатива Българската Коледа

В Народния спектакъл " Иван Вазов " довечера е кулминационната точка на благотворителната самодейност " Българската Коледа ".

Тя се организира под патронажа на президента на републиката и цели набиране на средства за лекуване и подкрепяне на деца с тежки болести.

За поредна година изявени български общественици ще призоват за поддръжка на идеята за подкрепяне на деца с тежки хронични болести.

Тази година самодейността, която минава под патронажа на президента на републиката, подкрепя 474 деца и подари инсталация за 30 лечебни заведения в страната.

" В поддръжка на избавения детски живот " е тематиката на тазгодишното петнайстото издание. С дарените средства ще се подобрят опциите за дълготрайно лекуване и рехабилитация на деца, наранени от хронични болести и увреждания. Необходима е модерна здравна инсталация за профилирани лечебни заведения в София, Момин проход, Котел, Бургас, Варна, Стара Загора, Трявна.

Дарителските сметки на " Българската Коледа " остават отворени, набирането на средства продължава. Хиляди българи са се присъединили досега в акцията. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР