В началото разследващите смятали, че баща е убил 2-годишната си

...
В началото разследващите смятали, че баща е убил 2-годишната си
Коментари Харесай

Съдията сне от този баща всички обвинения, че е убил 2-годишната си дъщеричка, след като разбра още по-страшната истина

В началото проверяващите считали, че татко е умъртвил 2-годишната си дъщеричка поради това, че му пречела да играе на компютър. По време на делото против мъжа се стига до непредвиден поврат.

През 2015 година жителят на Тексас Антъни Сандърс бил упрекнат в убийството на 2-годишната си щерка. Според версията на следствието той запушил с ръка устата на щерка си, с цел да не му пречи, до момента в който играел на компютърна игра и по този начин я задушил. Истината се оказала доста по-страшна. Две години по-късно станало ясно, че момиченцето било убито от брат си, който по това време бил на 5 години. Сега всички обвинявания против 33-годишния мъж са свалени, оповестява Fox News.

Антъни отхвърлил всички обвинявания, потвърждавайки, че е намерил момиченцето към този момент мъртво. Пред съда обяснил, че синът му споделил, че сестричката му спи и повече няма да се разсъни. По-късно се изяснило, че детето блъснало сестричето си с тежка въглавница, която не могло след това да вдигне.

След като полицията пристигнала на мястото на престъплението, разкрила по тялото на момиченцето няколко синини и следи от ухапвания. Адвокатът на Сандърс твърди, че повече никакви обвинявания няма да бъдат повдигани на клиента му.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР