В началото на всяка връзка тръпката и химията взимат превес.

...
В началото на всяка връзка тръпката и химията взимат превес.
Коментари Харесай

Как любовта променя секса

В началото на всяка връзка тръпката и химията взимат превес. Именно те подсигуряват и страхотните полови прекарвания с новия сътрудник. Но в случай че връзките не останат на равнище физическо другарство и незабелязано сме стигнали до петата си годишнина, сигурно сексът не е същият. Както и всичко друго! Страстта се е изнизала от спалнята по чорапи и стартират да ни връхлитат мисли какво ще стане, в случай че омръзнем на половинката, и той/тя реши да потърси занимания другаде. Няма спор, че сексът за развлечение и този "по обич " носят със себе си разнообразни страсти. Разбира се, всеки има своите желания. Но в случай че към този момент сме обърнали тил на разгулния живот и полигамията, добре е да знаем, че тези промени в леглото са изцяло естествени и не са симптом на привършване на връзката или нещо сходно.

Състезание
Когато занапред опипваме почвата с нов полов сътрудник, съществува това напрежение, че всякога би трябвало да бъдем все по-добри. А то е в положение да скапе удоволствието и най-после всичко да завърши с крушение. Когато обаче имаме дълга връзка, сходно предпочитание - тъкмо през днешния ден да вършим най-хубавия секс в живота си, няма. Е, да, няма неприятно да се постараем, само че не непременно. А и не е болежка за умиране, нали на следващия ден може отново да пробваме.

Днес не, а на следващия ден?
Когато сме на стадий "гаджета ", най-вероятно си пресмятаме какъв брой пъти в седмицата и месеца сме се отдали на креватни милувки. И най-вероятно броя е по-голяма спрямо тази, в случай че живеем дружно. Самият факт, че може да го вършим, когато решим, не значи, че ще го вършим непрекъснато. Понякога не сме в въодушевление, различен път сме скапани от работа, след това пък сме заболели. Но това не е проблем, досега в който сексът стане по-скоро изключение в живота ни. Ще го усетим, сигурно.

Дрехите
Когато пристрастеността бушува, желаеме допустимо най-бързо да отървем себе си и колегата от всички облекла. Но когато към този момент сме свили фамилно гнездо и безгрижното гледане на филм минава в секс, не всеки път е належащо да бъдем чисто голи. И това не наподобява необичайно, а по-скоро комфортно.

Голи, и?
Съвместното общуване води и до една друга смяна - голотата не постоянно предхожда секса. С времето привикваме да виждаме колегата без облекла в разнообразни обстановки и това не всеки път работи възбуждащо.

А след това?
Гушкането след секс несъмнено е сладко. Но от време на време се постанова да се лишим от него, с цел да извадим облеклата от пералнята или да нахраним кучето, което не стопира да досажда, написа Cosmopolitan.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР