В началото на тази седмица се събира комисия, която да

...
В началото на тази седмица се събира комисия, която да
Коментари Харесай

Опитват да пуснат движението по ул. Иван Вазов още тази седмица

В началото на тази седмица се събира комисия, която да реши за отварянето на " Иван Вазов " и прилежащите улици, за което това е допустимо, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " Ще опитаме до края на срдмицата сигурно да я отпушим ", съобщи кметът Иван Тотев на конференция в Общината преди минути.

Към момента има трима участници за проектирането на улиците в Тютюневия град. Вече е съвсем ясно какъв ще е планът, координиран е с НИНКН. Предстоят и срещи със притежателите на горелите преди 2 години хранилища. Ще се разяснява по какъв начин ще се осъществят плановете там, защото за склада на " Р.И.П.А. " ООД има мнение от НИНКН, съгласно което не се позволява побутване на стени в постройката, само че им разрешава изработката на под земята паркинг.

По думите на Тотев тези решения си опонират и ще се разяснява със притежателите имат ли концепция по какъв начин може да се изпълнят. До лятото се чака да запчоне работа по улиците в Тютюневия град, а до Нова година може и " Иван Вазов " да бъде към края на ремонта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР