В началото на периода очаквам интересно развитие при вече започнати

...
В началото на периода очаквам интересно развитие при вече започнати
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 юни

В началото на интервала чакам забавно развиване при към този момент стартирани и подлежащи на промени планове. Най-впечатляващите и перспективни от тях могат да се съсредоточат и случат там, където хората работят с интерес и възторг.

Общуването, шерването са мощна опция да отстоявате своето мнение и права. Причината се крие в хармоничните връзки на Меркурий с Уран, Юпитер и Нептун.

Дни по-късно идват бурни противодействия. Но без сили да разстроят процеса.

Към тях като формула за триумфа, се вкопчват последствията от предишни решения. Те би трябвало да бъдат добре оценени преди началото на дейностите по въпроса.

Овен . Неспокойни мисли за недобре свършена работа в предишното не ви дават покой. Терзае ви невъзможността да определите дали и някой различен ще обърне внимание на проблема, или вие сами би трябвало да решите какви ограничения да предприемете. В умозаключение си казвате: станалото - станало!

Телец. Има защо да се борите. На 18 юни съответни взаимоотношения се провалят, а вие реагирате със забавяне. Опитвате се да се разсеетее с едно или друго, само че напрежението си споделя своето. На 21 юни забелязвате, че какъв брой и да се стремите да сте над нещата, не можете.

Близнаци. Трудна седмица за вашите професионални каузи. Усещате неприязън в близките против вас. Те намерено ви атакуват, до момента в който вашето въоръжение се чупи като сламени пръчици. Едва на 23 и 24 юни се посъвземата и енергийно ще се усещате по-добре. Първото, което ще извършите е да отвърнете на тези, които са си разреши сериозен звук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР