В началото на новата седмица сутрешният блок на bTV започна

...
В началото на новата седмица сутрешният блок на bTV започна
Коментари Харесай

Мистерия: Цънцарова аут от ефира на bTV. Водещите мълчат, дори не споменават името й

В началото на новата седмица утринният блок на bTV стартира единствено с един водещ – Златимир Йочев.
Неговата екранна половинка Мария Цънцарова най-вероятно е в отпуска като отплата за изключителната работа по двата тура на локалните избори. Това е обаче е единствено разумно съмнение, учредено на практиката в огромните малките екрани.
На процедура малкия екран не изясни неналичието на Цънцарова, даже и накратко за феновете, които към този момент взеха да привикват с нея, предава Блиц.
Злати Йочев не обели и дума за отсъствието на колежката си при откриването на „ Тази заран “. Събрани на дивана в студиото, останалите членове на екипа също мълчаха като риби, като че ли споменаването на Мария е станало табу.
Възможно ли е отсъствието на Цънцарова да е освен това от заслужена отмора? Този въпрос си задават много фенове, някои леко обезпокоени, други – удовлетворени, че към този момент няма да я гледат в обичаното си предаване.
Истината е, че огромна част от почитателите на „ Тази заран “ са твърдо срещу журналистката.
В страницата на предаването във Facebook може да се прочетат ужасни прилагателни и грозни обиди по неин адрес. В началото на ноември да вземем за пример, тематичната фотография на предаването, на която са двамата водещи, беше актуализирана. Коментарите за Цънцарова, които могат да се прочетат под нея са искрено гадни:
Не липсват и обиди към Златимир Йочев. Един от мненията е, че той е „ толкоз отегчителен, колкото и жена му по Нова “, а в различен той и Цънцарова са наречени „ мисир и мисирка “. Разбира се, това са крайни отзиви, които възмущават феновете, които са надалеч по-толерантни към новия екранен дует, появил се едвам през септември.
При всички случаи, след трагичните промени в екипа на bTV от този интервал и „ бомбата “ с напускането на новия политик Антон Хекимян, който безславно се провали в опита да стане кмет на София, в тази телевизия всичко е допустимо.
Мълчанието за отсъствието на Цънцарова обаче излезе съмнително, тъй че феновете чакат някакво, даже и неофициално пояснение къде изчезна водещата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР