Още през 2020г., по време на протестите, до Христо Иванов

...
Още през 2020г., по време на протестите, до Христо Иванов
Коментари Харесай

105 думи от нея! И цяла България се пита: Защо Асен Василев и Кирил Петков вече не са арестувани

Още през 2020г., по време на митингите, до Христо Иванов се доближава някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски, който му споделя: „ Значи, изключил съм си телефона, тъй като тоя се е обадил на Маджо “, само че Иванов го прекъсва: „ Чакай в този момент, че вършим лайф “. Събеседникът му упорства. „ Само да ти кажа, обадил се е на Маджо… “. Иванов обаче бърза да завърши диалога, скастряйки го с „ Шшшт “.
През 2022г. Иванов е засечен да се качва в джипа на Пламен Бобоков. Обяснението на Иванов е, че обсъждали „ значим културен план “ на олигарха в Русе, против който течаха няколко производства, в това число и дело за търговия с въздействие.
Сега излизат записи, в действителност следващите, в които се приказва за всекидневен кеш, още веднъж диалози с „ Пламен “ да им откри един милион и впрочем.
По-нагли схемаджии едва ли новата ни (а и не само) политическа история помни. И към момента са на независимост, а шепа неадекватници ще ги вкарат още веднъж в Народното събрание.
А казусът не бил наличието на диалозите, видите ли, а че измамите им (за следващ път) станаха обществено притежание.
От профила във фейсбук на журналистката Виктория Георгиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР