Ивет Горанова откри любовта в Денсинг старс“, където достигна до

...
Ивет Горанова откри любовта в Денсинг старс“, където достигна до
Коментари Харесай

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, взриви с неприятна новина за спортната си кариера

Ивет Горанова откри любовта в „ Денсинг старс “, където доближи до финала. Олимпийската шампионка от Токио 2020 също по този начин разкри за спор с федерацията по карате. 24-годишната звезда призна, че не е сигурна дали ще се върне към спорта след присъединяване си в танцувалното шоу.
„ Надявам се това да се случи, тъй като имам цел, която още не съм постигнала – да стана международна шампионка. На този стадий обаче ми липсват поддръжка и финансиране от страна на федерацията. Става комплицирано да реализира задачата си. Надявам се да се обясни тази обстановка “, изясни Ивет Горанова при гостуването в „ Преди обед “.
Тя призна, че е почувствала привличане към участник в „ Денсинг старс “. Ивет не пожела да разкрие името му, само че изясни, че на този стадий той не е дал отговор на възприятията й, предава Блиц Спорт.
„ Нормално е като влезеш в нова среда, доста нови хора, а имаме една цел – шоуто, да усетиш благосклонности към някого. Влюбване е мощно казано. Имам благосклонности, да кажем. Той знае, само че не са взаимни благосклонностите “, изясни с усмивка Горанова.
Партньорът й в „ Денсинг старс “ Тодор Атанасов добави, че става въпрос за негов сътрудник – някой от сътрудниците на другите участнички.
„ Ще забележим, времето ще покаже. Това е двустранен развой, всички имаме разнообразни усети. Шоуто свърши, има време “, сподели още Горанова и добави, че не е танцувала с индивида, към който има благосклонности.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР