Кирил Петков се похвалил във фб, че държи връзка с

...
Кирил Петков се похвалил във фб, че държи връзка с
Коментари Харесай

Психото на Радев диагностицира подкрепящите Киро: Жалки сте! А ако ваш близък легне в ковчега?

Кирил Петков се похвалил във фб, че държи връзка с екипа, лекуващ потърпевшата в злополуката с кола на НСО жена. Г-н Петков, не се хвалете, че някой прави нарушаване. Защото да се дават сведения на вас, който сте никой за потърпевшата /а и за много други хора/ е нарушаване на член 28 от Закона за здравето.
И щеше да е добре и тези, които ви дават сведения да го знаят. А мненията под неговите постове за злополуката са в действителност безумни – поддържам те, с теб сме, който не е отговорен, пръв да хвърли камъка и така нататък Т.е. нелепост до нелепост, до цялостно безумство, което демонстрира само и единствено неналичието на емпатия, прочувствен и обществен разсъдък. В мненията се включва и съпартийката му рена стефанова, някогашен народен представител, наказана условно за ПТП, породено от нея, с потърпевш пешеходец. Разбираемо тя се мята на амбразурата в негова отбрана.
Питането ми е към всички, които са мощно съпричастни към петков – в случай че на вас се случи, в случай че ваш непосредствен легне в ковчега дали ще сте толкоз състрадателни и съпричастни. Защо не мислите с главите си, в случай че можете въобще, за какво не включите най-малко един път моралния си компас, наименуван съвест, с цел да изглеждате малко повече индивиди, за какво не го попитате какво прави недоразумението тицин в кола на НСО, каквото право няма, за какво толерирате непрекъснатите му неистини. Толкова сте противни и жалки, но доста.
От Facebook профила на доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР