В началото на месец февруари е постъпил сигнал за открадната

...
В началото на месец февруари е постъпил сигнал за открадната
Коментари Харесай

Откраднаха кола във Варна и поискаха откуп от собственика, за да я върнат! Ето какво направи полицията

В началото на месец февруари е постъпил сигнал за открадната «Мазда», паркирана пред частен дом на ул «Радецки» във Варна, описват от пресцентъра на полицията в морския град.

В хода на следствие на случая излиза наяве, че автомобилът би трябвало да бъде върнат на притежателя против възнаграждение на откуп. На 13.02. към 18:30 часа, директно след взимане на парите и пренасяне на инкриминирания автомобил са арестувани трима мъже. Един от тях, С.Д. (45 г.), е добре прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. Същият е арестуван в началото за период до 24 часа, а по-късно за 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. По случая има формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура – Варна. На С.Д е повдигнато обвиняване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 1 минута) Рейтинг: 551 | Одобрение: 166 Трима арестувани, единият в ареста, другите двама с тях какво?Да не сте ги пуснали да крадат още веднъж коли или единият ще е очевидец, а другият ще работи до момента в който откри пари за корупционните практики. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР