В МВР все още няма официален отговор от президента за

...
В МВР все още няма официален отговор от президента за
Коментари Харесай

В МВР още няма официален отговор от президента за оставката на Петър Тодоров, заяви министър Стоянов

В Министерство на вътрешните работи към момента няма формален отговор от президента за желаната оставката на основния секретар Петър Тодоров. Това разгласи вътрешния министър Калин Стоянов, който участва на церемонията във връзка годишнината от гибелта на двамата бургаски служители на реда.



Стоянов се е срещнал с вчерашната позиция на президентството, само че отхвърли настояването за оставката да е по политически аргументи.

" Оставам с убеждението, че президентът ще вземе своето решение, без въобще да вземе под внимание всички случаи, които съответно съм изброил в стимулираното искане до него. Това са пропуски, които, в случай че може би, не бяха позволени към оня миг, ние нямаше да сме тук. Други съответни претекстове – в случай че не бяха позволени основни пропуски, може би, през днешния ден килърът на Митко от Цалапица щеше да е там, където му е мястото, а точно в ареста с непрекъсната мярка " задържане под стража ". И може би, в случай че не бяха позволени тези пропуски, през днешния ден сред нас щеше да бъде жив, психолога от София, който беше погубен ".

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР