В мрежата се появи поредната обява за продажба на девственост,

...
В мрежата се появи поредната обява за продажба на девственост,
Коментари Харесай

Шокиращо: 18-годишна студентка продава девствеността си в интернет. Вижте каква цена е обявила девойката и защо го прави

В мрежата се появи следващата публикация за продажба на непорочност, единствено че този път цената е рекордно дребна. Студентка от украинския град Мелитопол на име Юлия написа в уебсайт за безвъзмездни разгласи, че е подготвена да отдаде тялото си единствено за 50 хиляди гривни - към 1600 евро. " Мила госпожица, 18-годишна. Студентка. Ще дава своята непорочност на сериозен мъж, който ще ми окаже финансова помощ в размер на 50 хиляди гривни. Срещата ще бъде в Мелитопол, на място, което аз ще избера ", написа Юлия.

Освен това момичето акцентира, че парите не са й нужни поради развлечения. Тя е подготвена и да даде документ от доктор, потвърждаващ девствеността й или пък да премине проучване в която и да е болница по желание на " спонсора ".

През локалните издания Юлия споделя, че е имала мъже в живота си до момента, само че е съумяла да резервира невинността си.

" Рано или късно, ще би трябвало да се разделя с това. По-добре по този метод, в сравнение с някой алкохолен ваучър ", декларира тя.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР